BetXpert guider dig her til, hvordan du kan livestreame Holger Rune - Jannik Sinner gratis. Kampen ved ATP Sofia spilles lørdag klokken 17.00. 

Holger Rune spiller lørdag klokken 17.00 semifinale ved ATP-turneringen i Sofia, hvor han skal møde italieneren Jannik Sinner. Italieneren er placeret som nummer 10 på verdensranglisten, og det er første gang, at Rune og Sinner skal møde hinanden. 

Bookmakerne har Jannik Sinner som klar favorit til at gå videre til finalen i Sofia, men de forventer samtidig en tæt kamp. 

Vores tennisekspert Klaus F har skrevet en optakt til ATP Sofia, som du kan læse her

ATP Sofia livestream: Se Holger Rune - Sinner gratis hos Bet365 

For at du kan livestreame Holger Rune – Jannik Sinner gratis hos Bet365, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos en bookmaker, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Holger Rune – Sinner hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra turneringen i Sofia.

Bet365 trækker ikke nogle penge, når du livestreamer. Det er som nævnt blot et krav, at du har minimum én øre stående for at kunne se gratis stream. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med.

Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. Kampen mellem Rune og Sinner er sat til at blive spillet lørdag klokken 17.00.


Find livestreamet til Rune - Sinner

Du finder livestreamet til kampen mellem Holger Rune og Jannik Sinner ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Tennis" --> "ATP Sofia" --> "Holger Rune – Jannik Sinner". Du kan også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang cirka klokken 17.00 lørdag.

Det er altså ligetil at se Rune live ved ATP Sofia, hvis du har en konto hos Bet365. 

Er du ny kunde hos Bet365, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Livestream Holger Rune – Sinner gratis hos Unibet

Det er også muligt at se ATP Sofia og Holger Rune-kampe via livestream hos Unibet. Fremgangsmåden er langt hen ad vejen den samme som hos bet365. Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger instrukserne for oprettelse af en konto. 

Er du allerede kunde hos den populære svenske bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet. Det kræver dog, ligesom hos bet365, at du har minimum én øre stående på din spillekonto. 

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos Unibet er på 40 kroner. 

Unibet har også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. 

Få adgang til tennis livestreams og meget andet

Det er ikke kun ATP Sofia-kampen mellem Holger Rune og Jannik Sinner, du gratis kan livestreame hos bet365 og Unibet. Her kan du se de øvrige kampe fra turneringen samt meget andet tennis.

Derudover kan du blandt andet se fodbold gratis fra ligaer som Ligue 1, Premiership i Skotland, Jupiler League, Allsvenskan samt meget andet. Men tilbage til tennis livestream og Holger Rune: Det er i hvert fald nemt at se Runes kampe gratis hos eksempelvis Bet365 og Unibet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune igen?

Holger Rune spiller igen ved ATP-turneringen i Sofia, og det gør han lørdag klokken 17.00 mod Jannik Sinner, der er danskerens modstander i semifinalen i turneringen. 

Hvor kan jeg se Holger Rune live?

Du kan se gratis Holger Rune livestream hos bet365 og Unibet.